Visoka kvaliteta

 

Investitor je postavio ključna pitanja u početnoj fazi projektiranja: „Bi li sebi kupili stan u toj zgradi? Biste li živjeli u jednom od tih stanova koje ste isprojektirali? Jeste li ih projektirali kao da ih projektirate za sebe?

Stanovi u projektu Vidikovac Residence odlikuju se modernom arhitekturom sa naglaskom na svijetle i prostrane stanove s velikim terasama. Ističu se praktični i otvoreni tlocrti, veliki otvori, gotovi detalji i visokokvalitetni ugrađeni materijali. Svi stanovi su dvostrano orijentirani, na krajnjim bočnim zgradama i trostrano, što omogućuje povoljniju potrebnu izmjenu zraka u prostorijama. Dnevni prostori smješteni su s južne strane, dok su spavaći prostori pretežito smješteni s mirnije sjeverne strane s pogledom na zelenilo. Svaki stan ima terasu, tj. otvoreni prostor. Zelenilo u  dvorištu i okolici omogućuju Vam da slobodno vrijeme provedete u mnogim kutovima za druženje i igru.

Stanovi su projektirani poštujući struku, želje investitora, zakonsku regulativu, te prostornoplansku dokumentaciju. Stanovi će se graditi prema najvišim standardima za stambenu izgradnju, s najboljim materijalima.

Visoka kvaliteta

Visoka kvaliteta

Odlučili smo na izvrsnoj lokaciji izgraditi stambene prostore koji će svojim tehnološkim i arhitektonskim rješenjima pružiti posebnu kvalitetu i zadovoljstvo stanovanja. Na svakoj čestici predviđen je prostor za selektivno prikupljanje otpada.

Najbolji materijali

Najbolji materijali

Vođeni ekološkom sviješću, posebnim tehnološkim rješenjima i ugradnjom najkvalitetnijih materijala i opreme osigurali smo vrlo nisku potrošnju energije i postigli visoki energetski standard.

Vrhunska oprema

Vrhunska oprema

Svi stanovi će imati vrhunske podne i zidne obloge (troslojni hrastov parket i pločice velikih dimenzija) te vrhunsku kupaonsku opremu renomiranih proizvođača (Duravit, Hansgrohe).

Prilagođeno invalidima

Prilagođeno invalidima

Pristup slabije pokretnim te starijim osobama biti će omogućen na terenu pješačkom rampom, a unutar objekata dizalom. To omogućuje nesmeteno kretanje kroz zgradu.

Zaštita automobila

Zaštita automobila

Svaki će stan imati svoje privatno natkriveno parkirno mjesto. Također će biti ograđeno i parkiralište. Vaši će automobili biti u potpunosti zaštićeni.

Energetski učinkovito

Energetski učinkovito

Stanovi su građeni imajući na umu maksimalnu energetsku učinkovitost. Svi stanovi će imati energetski razred A. Na krovu je predviđena mogućnost naknadnog postavljanja mini fotonaponske elektrane.

Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Saznaj više

Upotreba kolačića

Uvod

Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Korištenje kolačića na www.vidikovac-residence.hr

www.vidikovac-residence.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.

www.vidikovac-residence.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.vidikovac-residence.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Vidikovac Residence d.o.o. i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Vidikovac Residence d.o.o., prikazuju oglase Vidikovac Residence d.o.o. na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Kako onemogućiti kolačiće?

Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).

Dodatne informacija oko isključivanja kolačića

Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama: